17-09-2015

У третю неділю вересня в Україні відзначається Всенародний День Батька. З пропозицією відзначення цього дня в Україні виступили представники МГО "Міжнародний Центр Батьківства", започаткувавши у жовтні 2006 року Громадську ініціативу "День Батька".

У четвер, 17 вересня, центральна районна бібліотека, спільно з службою у справах дітей Ківерцівської РДА, провели урочистий захід – зустріч-спілкування до Всенародного Дня Батька “Хороший батько – міцна сім’я”.

Участь в урочистому заході взяли представники влади, священнослужителі різних християнських конфесій.

Заступник голови Ківерцівської РДА Третяк С. В. та начальник служби у справах дітей Ківерцівської РДА Скубій Н. П. вручили батькам подяки за належне виховання дітей. Розум В. А., начальник управління соціального захисту населення Ківерцівської РДА, поінформувала присутніх з питань оформлення субсидій та пільг.

Стасюк М. М., житель с. Дерно, який виховує 3-х дітей, поділився своїми думками про роль сім’ї та батьківства у вихованні дітей.

Поки батьки були в залі, для дітей, працівником ЦДЮТ Горохоль Мирославою та бібліотекарями, було організовано майстер-клас з декупажу, діти на вулиці читали книги, складали конструктори, пазли, просто гралися на майданчику.

Привітання з святом та благословення на мир і добробут у родинах присутніх прозвучали з уст настоятеля Греко-католицької церкви отця Августина та настоятеля Свято-Миколаївського храму отця Олександра Кондратюка.

Метою заходу було піднести значення і розуміння у суспільстві ролі та авторитету батька як голови родини та показати важливість ролі батька у вихованні дітей.

Святкову музичну частину організували працівники Ківерцівського районного будинку культури ім. М. Ковальова, Віктор Пахолюк дарував поетичні рядки В. Крищенка, а наймолодша учасниця заходу Софійка Гловацька, вихованка дитячого садочку № 1, подарувала присутнім татусям музичне вітання.

На завершення масового заходу директор РЦБС Михальчук Л. І. запросила всіх присутніх розділити святковий торт.

Ми також в цей Всенародний День Батька в Україні приєднуємося до привітань всім українським батькам та бажаємо їм Божих благословень в усьому! Зі святом Вас!

     

*більше фото можна побачити на наших сторінках у соціальних мережах Вконтакті та Facebook