24-11-2015

24 листопада в Американському домі відбувся вебінар “Децентралізація та заклади культури досвід Польщі та перспективи реформи Україні”.

Як реформа децентралізації та місцевого самоврядування вплине на галузь культури? Які виклики стоять перед закладами культури на місцях? Як проводили подібну реформу в Польщі та які уроки заклади культури винесли після 10 років функціонування в децентралізованих громадах? Як заклади культури можуть знайти своє місце у реформаторській діяльності та окреслити шляхи подальшого розвитку?

На ці та інші запитання відповідали: Ростислав Карандєєв – заступник Міністра культури України та Яцек Войнаровськи – програмний директор Інституту публічної політики (Варшава, Польща), радник Міністра адміністрації та цифрових технологій.

До вебінару приєдналися працівники культури Ківерцівщини: начальник відділу культури і туризму Галина Слатініна, директор Ківерцівської РЦБС Любов Михальчук, працівники центральної районної бібліотеки які мали змогу адресувати свої запитання до спікерів заходу.