12-05-2016

У найкращі вечірні години біля телевізора вже не зберешся родиною. На одному каналі стріляють, на другому б’ються, на третьому хекають одне на одному.” (Л. Костенко “Записки українського самашедшого”).

Ківерцівські бібліотекарі запропонували жителям міста створювати своє майбутнє в бібліотеці. З цього приводу 11 травня відбулося організаційне засідання клубу “55+”, в якому взяло участь понад 50 чоловік. Учасники обговорювали організаційну роботу клубу та заходи, які будуть проходити.

Є надія, що підписаний районною радою проект про транскордонну співпрацю в організації розвитку центрів освіти третього віку на транскордонних територіях України та Білорусі буде виграний. Головною метою проекту є створення на базі бібліотеки центру освіти третього віку для покращення дозвілля людей 55+. Збереження і посилення активності людей зазначеної категорії.

На завершення зустрічі відбувся “Вечір танцю у бібліотеці” приурочений Міжнародному дню танцю. Під звуки духової музики (керівник духового оркестру - О. Вигнанець) працівників районного будинку культури ім. М. П. Ковальова провели майстер-клас для усіх бажаючих.