22-06-2016

В рамках бібліотечного уїк-енду “У колі читацької родини”, який відбувся 21 червня, в ЦРБ бібліотекарі протягом дня гостинно приймали своїх користувачів та гостей.

Заходи розпочалися оновленням “Виставки однієї картини” місцевого художника А. Бутинця, аж двома полотнами.

Наступним заходом став перегляд фільму “Невидима сторона” спільно з членами клубу “Зустрічі без прощань…”, котрий створений бібліотекою спільно з терцентром.

На завершення дня, в читальному залі бібліотеки, зібралися любителі поетичного слова та члени клубу “55+” до літературно-поетичної кав’ярні. За чашкою чаю та філіжанкою запашної кави присутні читали поезію Ліни Костенко.

Кожен обрав для прочитання улюблену поезію Ліни Костенко, знаходячи у ній частинку близького і рідного для себе. Словами поетеси присутні говорили про патріотизм, любов до Батьківщини, силу почуттів, щире кохання, високу місію людини в житті, повагу до природи і своєї історії.

Слухали про життєвий і творчий шлях, мали змогу чути живий голос автора з компакт-диску. Зворушливою була розповідь Н. М. Мартинюк про своє знайомство з поетесою.

Насолоджувалися справжньою поезією у виконанні Л. В. Куліби, С. В. Мрочко, Л. В. Главацької, Н. В. Кругляк, З. В. Щербяк, Н. Ф. Бичок. Дитяче поетичне слово поетеси звучало із вуст працівників районної дитячої бібліотеки М. М. Міщук та Л. М. Бойчук.